Nytårsmenu 2023
MENU MED FISK OG KØD
Appetizer:
Sprødt rugbrød, karsecreme, røget laks fra Katrinedal fiskerøgeri og caviar.
Forret:
Kammuslinger serveret med jomfruhummercreme, persilleolie, krydderurter.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
Hovedret:
Oksemørbrad serveret med ristede svampe & jordskokker, pommes rösti & rødvinssauce tilsmagt rosmarin.
Dessert:
Champagne Panna Cotta, hindbærmousse & kraftig mørk chokoladekage.
PRIS PR. PERSON 495,-
Minimum 2 kuverter
*TILKØB TIL MENUEN
• 3 danske økologiske oste serveret med sylt & knas: + 45 kr. per person
• Glutenfri brød: + 20 kr. per kuvert
VEGETARISK MENU
Vegetarisk appetizer:
Sprødt rugbrød, karsecreme, røget gulerod og caviart.
Vegetarisk forret:
Svampesuppe serveret med karameliserede løg, ristet svampe, persilleolie & krydderurter.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
Vegetarisk hovedret:
Bagt butternutsquash, pommes rösti, ærtecreme, ristet jordskokker med puylinser samt sprød grønkål.
Vegetarisk dessert:
Champagne Panna Cotta, hindbærmousse & kraftig mørk chokoladekage.
PRIS PR. PERSON 495,-
Minimum 2 kuverter
*TILKØB TIL MENUEN
• 3 danske økologiske oste serveret med sylt & knas: + 45 kr. per person
• Glutenfri brød: + 10 kr. per kuvert
BESTIL DIN MENU NU
Klik her 👉: KONTAKT OS
OBS: MENUEN BEDES FORUDBETALT FOR AT UNDGÅ KØ PÅ AFHENTNINGSDAGEN.
HENT MENU I PDF VERSION HER
▸ NYTÅRSMENU
Fisk/kød eller vegetarisk menu