Dygtige fagfolk på Nygade 32 i Silkeborg. Læs mere her.

Dit Spisekammer Anno 2019

Familiedrevet, med fokus på sundhed, miljø og varer af danske producenter.

Café, Takeaway & Catering
Butikken blev overtaget i Januar 2019 af mig, Nina, som er faglært kok, og min mand Steen, som er faglært tjener. Sammen har vi mere end 40 års erfaring indenfor restaurationsbranchen. Det er mig der står for udviklingen på maddelen og min mand håndterer den marketingsmæssige og online del af forretningen.

Her serverer vi blandt andet Tapas - anretninger, salater, ugens ret, sandwiches, brødsalg, kaffe & kage, serveret på stedet eller som TAKE-AWAY

Vi laver også menuer til arrangementer, firmafrokoster, udflugter osv.
Vi har fx. et menu forslag til brunch ud af huset klar til download lige her. 

Fokus er at tage forretningen videre med flere tiltag inden for produktion af mad og levere sund, nærende mad - økologisk så vidt muligt -  til Silkeborg og omegn.

Købmandsbutikken
Vi ønsker samtidigt en udvikling af et bedre samarbejde med de mange danske producenter. Vi anerkender de mange danske iværksættere som knokler for at lave et lækkert produkt men som har få midler til at markedsføre sig. Vi søger derfor udelukkende at sælge varer af, og dermed støtte op om danske producenter og vi bruger ihærdigt vores sociale medier til at vise vores kunder de mange lækre sager der produceres i det ganske land.

For miljøet
Ved at få flere til at handle dansk, gør vi sammen en indsats for miljøet. Den lange transporttid med at bringe varer ind i landet er hverken gavnligt for miljøet eller for dyrevelfærden og vi ser flere og flere små virksomheder der kæmper for at overleve, lukker eller bliver opslugt af store udenlandske firmaer som rykker produktionen ud af Danmark. 

Sammen kan vi gøre en indsats for at bevare disse danske iværksættere og være med til at kæmpe for bedre miljø- og dyrevelfærdsmæssige forhold og det er her butikken og konceptet kan gøre en forskel.

Mad til dit arrangement
Vi laver gerne maden til din næste fest.
Kontakt os
Følg med i livet på Nygade

Sund Take Away

Nemt og lækkert ... kig ind eller bestil online og husk ... vi leverer lige til døren.

HVAD SIGER KUNDERNE??

SE ANMELDELSER ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har friskbagte cookies! De giver os indblik i hvordan du bruger hjemmesiden og understøtter vores markedsføring.