Nytårsmenu 2022
MENU MED FISK OG KØD
Appetizer:
Charcuteri fra Troldgaarden med saltet mandler, svampemayo & Kalamataoliven.
Forret:
Hvidvinsdampet hvid fisk med jomfruhummerhaler, citroncreme, sprøde beder, dildolie & ærteskud.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
Hovedret:
Krydret oksemørbrad med pommes fondant, stegte rødder, bagte rosmarinløg & rødvinssauce.
Dessert:
Kraftig mørk chokoladekage med hindbærmousse, karameliseret nøddeknas & råsyltet bær.
PRIS PR. PERSON 425,-
Minimum 2 kuverter
*TILKØB TIL MENUEN
• 3 danske økologiske oste serveret med sylt & knas: + 45 kr. per person
• Minikransekagestænger: + 15 kr. per person
• Glutenfri brød: + 10 kr. per kuvert
VEGETARISK MENU
Vegetarisk appetizer:
Søde kartoffelfritter med urteaioli, saltet mandler & Kalamataoliven.
Vegetarisk forret:
Bagt knoldselleri, smørstegte Puylinser med krydderurter, sprøde beder, samt gulerodsmayo & ærteskud.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød.
Vegetarisk hovedret:
Ballotine af svampe med Cashewnødder & fermenteret hvidløg, pommes fondant, stegte rødder, bagte rosmarinløg & rødvinssauce.
Vegetarisk dessert:
Kraftig mørk chokoladekage med hindbærmousse, karameliseret nøddeknas & råsyltet bær.
PRIS PR. PERSON 425,-
Minimum 2 kuverter
*TILKØB TIL MENUEN
• 3 danske økologiske oste serveret med sylt & knas: + 45 kr. per person
• Minikransekagestænger: + 15 kr. per person
• Glutenfri brød: + 10 kr. per kuvert
Bestil din menu via mail eller telefon i dag. Klik her 👉: KONTAKT OS
OBS: MENUEN BEDES FORUDBETALT FOR AT UNDGÅ KØ PÅ AFHENTNINGSDAGEN.
HENT MENU I PDF VERSION HER
▸ NYTÅRSMENU